Private Label Cosmetics

The Producing Company

Producten

ISO 13485 en ISO 22716

Met onze kennis en ervaring kunnen we nu het hele traject verzorgen om medische hulp middelen te produceren maar ook assisteren met dossiers en registraties.

ISO

Nieuw van Rapide: Geur Kaarsen

Geuren werden van oudsher al door de mens gebruikt. Het woord “perfume” is afgeleid van het Latijnse “per fumus” en wat letterlijk vertaald “door rook” betekend. Een geur is verbonden met herinneringen en emoties en daardoor altijd persoonlijk.

Maar er zijn zeker unieke en elegante geuren die in het algemeen als zeer aangenaam worden ervaren. Hiervoor hebben we in samenwerking met een top parfumeur uit Grasse een weldadige
geurkaarsen collectie samengesteld.

Geur is een essentieel onderdeel geworden in het leven van de consument en is ook in huiselijke omgeving niet meer weg te denken. De collectie geurkaarsen zorgen voor een unieke beleving waarbij de geur een gevoel van welbevinden bevordert en tevens een prachtige toevoeging is aan
ieder interieur.

De geurkaarsen zijn samengesteld uit natuurlijke Soja wax en kunnen in diverse afmetingen glas of keramiek worden gegoten, afhankelijk van de gewenste branduren. Tevens kunnen de geurkaarsen met verschillende typen lont worden uitgevoerd. Van katoen, hout tot aan een lont met een aangenaam knisperend geluidseffect.