Private Label Cosmetics

The Producing Company

Home Care Products | Geurstokjes, geurkaarsen, roomspray

Home Care Products
Zoekt u een private label partner voor het ontwikkelen van uw eigen geurkaarsen, homespray of geurstokjes? Rapide Private Label maakt het mogelijk om uw eigen private label Home Care geurproducten te maken.

Geur is een essentieel onderdeel geworden in het leven van de consument en is ook in huiselijke omgeving niet meer weg te denken. Voor zowel kleine als grote hoeveelheden kunnen wij u helpen met uw persoonlijke geurkaarsen, roomspray en geurstokjes.

Geur en geurbeleving
Geuren werden van oudsher al door de mens gebruikt. Het woord “perfume” is afgeleid van het Latijnse “per fumus” en wat letterlijk vertaald “door rook” betekend. Een geur is verbonden met herinneringen en emoties en daardoor altijd persoonlijk.

Er zijn vele unieke en elegante geuren die in het algemeen als zeer aangenaam worden ervaren. Hiervoor hebben we in samenwerking met een top parfumeur uit Grasse een weldadige geurkaarsen collectie samengesteld.

De collectie geurkaarsen zorgen voor een unieke beleving waarbij de geur een gevoel van welbevinden bevordert en tevens een prachtige toevoeging is aan ieder interieur.
De geurkaarsen zijn samengesteld uit natuurlijke Soja wax en kunnen in diverse afmetingen glas of keramiek worden gegoten, afhankelijk van de gewenste branduren. Tevens kunnen de geurkaarsen met verschillende typen lont worden uitgevoerd. Van katoen, hout tot aan een lont met een aangenaam knisperend geluidseffect.

[Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken]

Geurspray: de Home Fragrance Spray collectie
Homesprays zijn erg populair voor gebruik in de woonkamer, badkamer en keuken. Maar een geurspray kan iedere ruimte in een mum van tijd een fijne geur geven. Geurspray is ideaal om een kamer op te frissen, te gebruiken na het koken of om een gastvrij effect te creëren met uw lievelingsgeur. Door even te sprayen met een homespray ontstaat er een nevel in de lucht waar u urenlang van geniet.

De Home Fragrance Spray collectie creëert voor ieder moment en in elke ruimte een weldadige geurbeleving die inspeelt op emoties en sfeer. De eersteklas geuren laten een leefomgeving tot leven komen en zorgen voor een persoonlijke ambiance. Een enkele keer sprayen is al genoeg voor een unieke aromatische beleving waar u urenlang van kunt genieten.

De luxe, unieke geuren van de Home Fragrance Spray collectie zijn in samenwerking met een top parfumeur ontwikkeld. Ze zijn gemaakt van de allerhoogste kwaliteit grondstoffen en op traditionele wijze zoals dat al eeuwen plaatsvindt in Grasse.

De Home Fragrance Spray collectie is leverbaar in diverse inhoudsmaten en kleuren sprayflacons.

Geurstokjes
Als u niet van plan bent een geurspray als luchtverfrissers te gebruiken of kaarsen in huis te te laten branden, dan klinkt het alsof geurstokjes meer uw stijl zijn.

De Home Reed Diffuser collectie creëert in elke ruimte een weldadige beleving die inspeelt op emoties en sfeer. De eersteklas geuren in fraai vormgegeven flacons zorgen voor een persoonlijke ambiance en zijn een prachtige toevoeging aan elk interieur. De speciaal vervaardigde fragrance sticks zorgen voor een gelijkmatige en langdurige aromatische beleving.

Geurstokjes doen het ook erg goed als (onderdeel van een) cadeaupakket. Het is een uitstekend cadeautje voor uzelf of iemand anders die het verdient.

De Home Reed Diffuser collectie bestaat uit luxe glazen flacons met diverse aanvullende accessoires zoals houten of kunststof caps en verschillende kleuren fragrance sticks.

[Neem contact op voor de mogelijkheden]

Wie zijn wij?
Rapide International is specialist in de ontwikkeling en productie van Private Label cosmetica en Homecare producten. Met oog voor detail, passie voor het vak en kennis van de Europese Cosmetica richtlijnen, produceren wij elk denkbaar private label product in eigen huis.

Wij zijn ISO gecertificeerd en bieden onze klanten een op maat gemaakt concept aan producten met respect voor het milieu. Vrijwel alles is mogelijk.

Bent u nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden zijn voor uw eigen private label?

[Neem contact op]