Private Label Cosmetics

The Producing Company

vacatures

ISO 13485 en ISO 22716

Met onze kennis en ervaring kunnen we nu het hele traject verzorgen om medische hulp middelen te produceren maar ook assisteren met dossiers en registraties.

ISO

Supply Chain Planner

Als expert op het gebied van planning ben je samen met je team verantwoordelijk voor een optimale productieplanning op korte en langer termijn: vanuit een helicopterview analyseer en optimaliseer je alle planningsprocessen. Je hebt hierbij oog voor efficiency verbetering en flexibilisering van het planningsproces. Tevens ben je een echte teamplayer evenals een gedegen sparringpartner tussen je eigen afdeling en de andere productieketen afdelingen. Je ziet een uitdaging in het verder opzetten en uitvoeren van verbetertrajecten samen met andere productie afdelingen.

Wat vragen wij van je?
• Een afgeronde HBO- of WO opleiding (pré richting Logistiek en of (technische) Bedrijfskunde);
• Goed cijfermatig inzicht en kennis van Excel: Je bent in staat om met (complexe) formules te werken, bestanden aan elkaar te koppelen (databases / tabellen)
• Een analytische en stevige persoonlijkheid, die in een hectische en resultaatgerichte omgeving zelf het overzicht kan behouden;
• Ervaring in een productie organisatie, bij voorkeur als productie planner;
• Goede organisatorische en communicatieve vaardigheden, en bovendien pro-actief;
• Goede kennis van Engels, zowel schriftelijk als mondeling, Duits is geen must maar wel een pré.

Wij bieden;
• Een uitdagende en zelfstandige functie;
• De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen;
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Onze organisatie
Rapide International B.V. is een innovatief bedrijf. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige cosmetica producten voor een uitgebreide (internationale) klantenkring: “wij ontwikkelen en produceren de mooiste merken”. Rapide International werkt daarvoor nauw samen met haar klanten. Wij leveren een full-service pakket: alle stappen vanaf idee tot aan aflevering bij onze klant worden door ons uitgevoerd. Daarnaast ontwikkelen de eigen merken zich sterk in hun specifieke markten.

Herken jij je volledig in deze job?  Je sollicitatie met cv is welkom op:  vacature@rapide-cosmetics.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.