Private Label Cosmetics

The Producing Company

vacatures

ISO 13485

Met onze kennis en ervaring kunnen we nu het hele traject verzorgen om medische hulp middelen te produceren maar ook assisteren met dossiers en registraties.

ISO

Vacature

Rapide International B.V. is een innovatief bedrijf. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige cosmetica producten voor een uitgebreide (internationale) klantenkring: “wij ontwikkelen en produceren de mooiste merken”. Rapide International werkt daarvoor nauw samen met haar klanten. Wij leveren een full-service pakket: alle stappen vanaf idee tot aan aflevering bij onze klant worden door ons uitgevoerd. Daarnaast ontwikkelen de eigen merken zich sterk in hun specifieke markten. Malima, Givani en Natural-Glo zijn voorbeelden van succesvolle merken in de beauty-branche. Rapide is een sterk en bekend merk in de paardensport (horse-care producten) en in de brede markt van lederverzorging (leathercare producten).

Momenteel zijn wij op zoek naar een fulltime

Planner

Op de afdeling planning vorm je de onmisbare schakel tussen de klant en de productie. Je communiceert met de klant over de voortgang van haar order(s). Na een gedegen inwerkperiode ben je in staat orders te plannen: van order intake naar start productie tot aflevering van de order: jij overziet en organiseert dit hele traject om tot een betrouwbare leverperformance te komen. Jij hebt plezier in contacten met mensen. Want je hebt niet alleen contact met klanten, maar ook met onze toeleveranciers voor bestellen en bewaken van levertijden. En met onze mensen van productie en logistiek.

Voor deze functie is tenminste HBO werk- en denkniveau nodig, door opleiding of door aantoonbare relevante werkervaring. Je beschikt over een natuurlijk talent te controleren, werkt nauwkeurig, gestructureerd en planmatig. Daarnaast communiceer je helder, zowel in woord als geschrift.

Ben jij de aangewezen persoon voor deze functie, stuur dan je sollicitatie met cv,
t.a.v. de heer F. Kolkman naar:
Postadres: Rapide International BV, Tolsraat 2, 7482 DB Haaksbergen
Mailadres: vacature@rapide-bv.nl