Vacatures


Logistiek medewerker

Bekijk Advertentie

Op zoek naar een uitdaging in de logistiek? Bij ons vormt logistiek de spil van de organisatie.
Als Logistiek Magazijn Medewerker zorg je voor een juiste verwerking van zowel de inkomende als uitgaande orders. Doordat binnen het logistieke team de werkzaamheden roeleren, is het een afwisselende baan én je ontdekt alle logistieke facetten.

Medewerker Legal

Bekijk advertentie

Als Legal medewerker ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van veiligheidsbeoordelingen van cosmetica.
Je bent verantwoordelijk voor het vaststellen van product- gevaarindeling en de bijbehorende wettelijke teksten voor etikettering en transport. Kennis over transportwetgeving, CLP, REACH en biocidewetgeving is hierbij een pré.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van de benodigde productinformatie en het indienen van product dossiers bij (internationale) instanties en autoriteiten.
Je ondersteund de afdeling R&D bij de ontwikkeling van nieuwe cosmetica recepten voor nationale en internationale klanten.
Deze recepten, die op labarotorium schaal worden geproduceerd, worden gecontroleerd op diverse kwaliteitparameters.

Creatief DTP’er

Bekijk advertentie

Als creatief DTP-er ben je verantwoordelijk voor de uitwerking en het drukklaar maken van de grafische uitingen. Denk hierbij aan verpakkingen, labels, advertenties, instore promotiemiddelen, maar ook diverse online uitingen. Dit doe je binnen de diverse huisstijlen.
Je werkt uiterst nauwkeurig en deadlines schrikken jou niet af. Als je naast nauwkeurig werken ook nog eens creatief wilt zijn, dan krijg je bij ons de vrijheid om je ideeën uit te werken. Je werkt nauw samen met onze eigen drukkerij.
This site is registered on wpml.org as a development site.