Baby verzorging

Ziet er goed uit, voelt goed....

Product groepen

Private Label Baby Care Products | Rapide International

Rapide Private Label is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van Private Label Cosmetica zoals: baby care, body care, bath & shower producten en nog veel meer cosmetica artikelen.

Wilt u zelf een private label baby care ontwikkelen? Als ervaren partner helpen wij u graag om dit van A tot Z te realiseren.

Baby Care, voor de kwetsbare babyhuid

De gevoelige en kwetsbare huid van een baby verdient extra zorg en aandacht. De babyhuid heeft nog geen complete structuur en optimale zuurgraad. Het kan zich nog niet goed beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals zon, regen en wind. Tevens en is het kwetsbaarder voor infecties en schimmels.

Voor de verzorging van een babyhuid zijn veel producten op de markt verkrijgbaar die goed aansluiten. Bij het selecteren van ingrediënten voor onze babycare producten gebruiken wij de mildste ingrediënten die bijzonder geschikt zijn voor die gevoelige babyhuid. Wij produceren voor elk type babycare product die u maar wenst.

Babyshampoo, billencrème, baby olie, bodylotion, baby haarlotion, badolie, etc. Variërend van conserveringsmiddelenvrij, allergenenvrij of volledig natuurlijk. Uw concept kan volledig worden aangepast aan uw wens!

 

Van idee tot hoogwaardig en succesvol product

Een vakkundig team van bevlogen ontwikkelaars zorgt voor het samenstellen van een uniek baby care product, de introductie van nieuwe private label producten of het vernieuwen van een bestaand concept.

Wij werken voor nationale en internationale retailers en drogisterijen. Er zijn mogelijkheden voor kleinere oplages of een groot totaal assortiment.

Wij zijn ISO gecertificeerd en ontwikkelen en produceren babyverzorgingsproducten met respect voor mens, dier en milieu. Daarnaast zijn wij lid van de NCV (Nederlandse Cosmetica Vereniging) en voldoen we aan zeer hoge kwaliteitseisen.

Met oog voor detail, passie voor het vak en kennis van de Europese Cosmetica richtlijnen vertalen wij al uw specifieke wensen en eisen in een mum van tijd om tot uw persoonlijk private label product.

Rapide International kijkt ernaar uit om u te helpen met de ontwikkeling van private label babyverzorging. Wij zetten onze technieken, technologieën en kennis in voor het optimaliseren van het marktsucces en de omzet van u als klant.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?

Your brand, our quality!

"Eigen R&D en laboratorium"
"Produceren onder GMP"
"Experts in Private label Cosmetica"