Gezichts verzorgingsproducten

Looking good means feeling good....

Product groepen

Gezichts verzorgingsproducten

Wilt u graag uw eigen private label in huidverzorging of cosmetica ontwikkelen? Zoekt u een betrouwbare partner die u helpt om dit van A tot Z te realiseren?

Rapide International is een Nederlandse private label cosmetica producent en producent van Private Label Cosmetica / huidverzorging en Private Label Parfum.

Huidverzorging op maat voor iedere leeftijd en elk huidtype

Een optimale huidverzorging is van belang om de huidbarrière te beschermen en voeden. Vooral voor de ouder wordende huid is de combinatie van een gevarieerd voedingspatroon, voldoende drinken en het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten een must.

Voor het beste resultaat worden deze dagcrèmes, nachtcrèmes, oogcrèmes en andere huidverzorgingsproducten op elke leeftijd en voor ieder huidtype op elkaar afgestemd. Daarbij gaat de trend steeds meer richting natuurlijke beautyproducten. Natuurlijke en biologische cosmetica worden steeds belangrijker voor consumenten. Er is een groeiende aandacht voor duurzaamheid en we zien steeds meer vraag naar duurzame en natuurlijke huidverzorgingsproducten op maat.

Maak uw eigen Private Label Huidverzorgingslijn werkelijkheid

Het ontwikkelen van dagcrèmes, nachtcrèmes, gezichtsmaskers, bodylotions, handcrèmes, bodyscrubs, face scrubs, cleansers en vele andere huidverzorgingsproducten behoren allemaal tot de uitgebreide mogelijkheden. Of het nu Private Label Skincare voor de jonge huid of Private Label Skincare voor de ouder wordende huid is, wij bieden u vele mogelijkheden aan!

Voor wie?

Wij werken voor nationale en internationale retailers en drogisterijen. Met een minimum aantal kunnen de meest denkbare recepten op basis van zeer hoogwaardige grondstoffen, parfums en exclusieve of natuurlijke oliën speciaal voor u in Private Label worden ontwikkeld.

Samenwerken

Met oog voor detail, passie voor het vak en kennis van de Europese Cosmetica richtlijnen, produceren wij elk denkbaar private label product in eigen huis.

Ons team van cosmetica vakmensen creëert voor u als klant een op maat gemaakt concept Private Label Cosmetica en zijn thuis in de meest recente technieken, trends en wetgeving.

Wij zijn ISO gecertificeerd en ontwikkelen en produceren huidverzorgingsproducten met respect voor mens, dier en milieu. Daarnaast zijn wij lid van de NCV (Nederlandse Cosmetica Vereniging) en voldoen wij aan zeer hoge kwaliteitseisen.

Wij kijken ernaar uit om u te helpen met de ontwikkeling van private label huidverzorging en cosmetica. Wij zetten onze technieken, technologieën en kennis in voor het optimaliseren van het marktsucces en de omzet van u als klant.

Is uw interesse gewekt en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem nu contact op

Your brand, our quality!

"Eigen R&D en laboratorium"
"Produceren onder GMP"
"Experts in Private label Cosmetica"