Lichaamsverzorging

Looking good means feeling good....

Product groepen

Lichaamsverzorging

Wilt u graag uw eigen private label in huidverzorging of cosmetica ontwikkelen? Zoekt u een betrouwbare partner die u helpt om dit van A tot Z te realiseren?

Rapide International is een Nederlandse private label cosmetica producent en producent van Private Label Cosmetica / huidverzorging en Private Label Parfum.

Body Care

Lichaamsverzorging is en blijft een belangrijk aandachtspunt in ons klimaat! Extreme weersomstandigheden bij een strenge winter of juist een hete zomer waarbij de huid wordt blootgesteld aan wind en zon, vragen om de juiste dagelijkse verzorging van onze huid.

Heerlijke bad-oliën voor een huidverzorgend bad, douchegels in diverse geuren voor onder de douche, scrubproducten voor het reinigen van het lichaam of verzorgende bodylotions.

Natuurlijke body care producten

Wij produceren voor u vrijwel elk body care product onder private label naar uw wensen. Of het nu gaat om een body butter, body cream, body lotion, body oil, body scrub of body wash, alles is bespreekbaar.

Zelfs als het moet voldoen aan bepaalde wensen, zoals het ontwikkelen van een conserveringsmiddelenvrij of parfumvrij product. Wij produceren de gewenste body care verzorging voor alle huidtypen; voor de vette huid, gevoelige huid, probleemhuid of droge huid.

Voor wie?

U kunt bij ons terecht voor body care producten in zowel kleine als grote (bulk)hoeveelheden. Wij werken voor nationale en internationale retailers en drogisterijen. Op basis van hoogwaardige grondstoffen, parfums en exclusieve of natuurlijke oliën kunnen wij de meest uiteenlopende recepten speciaal voor u in Private Label ontwikkelen.

Your brand, our quality!

"Eigen R&D en laboratorium"
"Produceren onder GMP"
"Experts in Private label Cosmetica"