Huisgeuren

Voelt goed, ruikt lekker....

Product groepen

Huisgeuren

Rapide International is u private label partner voor het ontwikkelen van uw eigen geurkaarsen, homespray en geurstokjes. Voor kleine en grote hoeveelheden.

Home Care Products

Zoekt u een private label partner voor het ontwikkelen van uw eigen geurkaarsen, homespray of geurstokjes? Rapide Private Label maakt het mogelijk om uw eigen private label Home Care geurproducten te maken.

Geur is een essentieel onderdeel geworden in het leven van de consument en is ook in huiselijke omgeving niet meer weg te denken. Voor zowel kleine als grote hoeveelheden kunnen wij u helpen met uw persoonlijke geurkaarsen, roomspray en geurstokjes.

Geur en geurbeleving

Geuren werden van oudsher al door de mens gebruikt. Het woord “perfume” is afgeleid van het Latijnse “per fumus” en wat letterlijk vertaald “door rook” betekend. Een geur is verbonden met herinneringen en emoties en daardoor altijd persoonlijk.

Er zijn vele unieke en elegante geuren die in het algemeen als zeer aangenaam worden ervaren. Hiervoor hebben we in samenwerking met een top parfumeur uit Grasse een weldadige geurkaarsen collectie samengesteld.

Your brand, our quality!

"Eigen R&D en laboratorium"
"Produceren onder GMP"
"Experts in Private label Cosmetica"