Private Label Parfum/Eau de toilette

Ruikt goed, voelt goed....

Product groepen

Fijne geuren

Geur is emotie. In samenwerking met de beste parfumhuizen ontwikkelen wij samen met u elk Private Label Eau de toilette of Private Label Parfum naar wens.

Fine Fragrances

Een eigen Private Label Parfum laten ontwikkelen en introduceren ligt nu binnen handbereik. Samen met onze klanten ontwikkelen wij elk Private Label Eau de toilette of Private Label Parfum naar wens.

Geur is emotie

In samenwerking met de beste parfumhuizen produceren wij in opdracht van onze klanten, merken of artiesten elk gewenst Private Label Parfum. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment parfums en creëer uw eigen Parfum Label. Ons vakkundig advies en jarenlange ervaring begeleiden u naar de juiste keuze. Niets kan zo effectief een herinnering oproepen of een bepaalde sfeer creëren als een geur.

Het verschil tussen eau de toilette en parfum

Het verschil tussen een eau de toilette en parfum zit in de hoeveelheid aromatische ingrediënten. Een eau de toilette is een lichte formule. De hoeveelheid geurstoffen ligt tussen de 5 tot 15%. De geur is zacht en toegankelijk en zal na een paar uur verdwijnen.

Eau de parfum bevat een hogere concentratie aan aromatische ingrediënten, circa 15%. Hierdoor is de geur intenser en blijft u de geur langer ruiken.

Door de intensiteit van de geur en werkzame geurstoffen zit er een verschil in kosten aan een private label eau de toilette en eau de parfum. Het zal u waarschijnlijk niet verbazen dat een parfum vanwege de kwaliteit iets kostbaarder is dan een eau de toilette. Er is voor elk budget een passende private label geur beschikbaar.

Samenwerken

Rapide International is specialist in de ontwikkeling en productie van Private Label Cosmetica en Private Label Parfum. Met oog voor detail, passie voor het vak en kennis van de Europese Cosmetica richtlijnen, produceren wij elk denkbaar private label product in eigen huis.

Wij zijn ISO gecertificeerd en bieden onze klanten een op maat gesneden concept aan producten met respect voor het milieu.

Voor de juiste keuze Private Label fragrances kunt u bij ons team van vakmensen terecht. Eau de toilette, eau de parfum, maar ook Home Care products, vrijwel alles is onmogelijk!

Benieuwd wat de mogelijkheden voor uw eigen private label zijn?

Your brand, our quality!

"Eigen R&D en laboratorium"
"Produceren onder GMP"
"Experts in Private label Cosmetica"