Private Label Cosmetics

The Producing Company

Private Bath & Shower Products

Your private label bath & shower product in every bathroom.

Wij creëren voor u de zachtste en meest verzorgende bath & shower formule’s in private label. De juiste match van parfums voor de juiste substantie in een uniek voor u op maat gemaakt bath & shower product! Bath & shower producten geven marge, worden elke dag gebruikt en zijn de meest verkochte producten in de markt beter bekend als” pick up items”. Wij voorzien u van de beste, mooiste en meest kwaliteitsvolle producten voor het lichaam, onder de douche of in bad om de verkoop van uw eigen private label bad en douche producten te maximaliseren.

Met de ervaring van onze vakmensen op het lab, onze DTP afdeling en productie in eigen hand, ontwikkelen wij trendy shampoos, conditioners, bad- en douche producten, parfums en huidverzorgingsproducten voor u op maat. Direct van de producent uw exclusieve private label bath & shower product.

Rapide International  is specialist in de ontwikkeling en productie van Private Label Cosmetica, Private Label Huidverzorging , Private Label Parfum en Private Label bath & shower- producten. Met oog voor detail, passie voor het vak en kennis van de Europese Cosmetica richtlijnen, produceren wij elk denkbaar private label product  in eigen huis. Wij zijn ISO gecertificeerd  en bieden onze klanten een op maat gesneden concept aan producten met respect voor het milieu.