Private Label Cosmetics

The Producing Company

Bad & Douche Products | Rapide International

Bath & Shower Products
Wij creëren voor u de zachtste en meest verzorgende bath & shower formules in private label. Alles is mogelijk: badschuim, doucheschuim, douchegel of doucheolie. Maar ook badolie, scrubzout en bodylotion. Voedend, hydraterend, verzorgend en reinigend.
De juiste match van parfums voor de juiste substantie, in een uniek voor u op maat gemaakt, bath & shower product!

Bad- en doucheproducten zorgen voor grote winstmarges
Bath & shower producten worden elke dag gebruikt. We douchen en badderen graag en vaak. Hierdoor behoren deze huidverzorgingsproducten tot de meest verkochte producten in de markt. Ze staan beter bekend als ‘pick up items’ en er zit een aantrekkelijke marge op.

Geen wonder dat bath & shower producten een populair item zijn voor private labelling. Door uw merknaam op een product te plaatsen, kunt u zeer succesvol worden. Wij voorzien u van de beste, mooiste en meest kwaliteitsvolle producten voor het lichaam.

In bad gaan en douchen is de perfecte combinatie van ontspanning en verzorging van de huid. Wij kunnen altijd een product ontwikkelen of aanpassen, zodat het naadloos bij uw merk past. Voor elk gewenst huidtype!

Wat dacht u van?

  • een heerlijk bad- of doucheschuim voor een ultiem verwenmoment
  • een hydraterende olie die de huid voedt en verzorgt
  • een bodyscrub die de huid vrij maakt van vuil, onzuiverheden en dode huidcellen
  • een verzorgende bodycrème die de huid na het douche- of bad ritueel hydrateert

Productontwikkeling van idee tot realisatie
Rapide International is specialist in de ontwikkeling en productie van Private Label Cosmetica, Private Label Huidverzorging, Private Label Parfum en Private Label bath & shower- producten.

Met oog voor detail, passie voor het vak en kennis van de Europese Cosmetica richtlijnen, produceren wij op basis van uw behoeften elk denkbaar private label product in eigen huis. Wij zijn ISO gecertificeerd en leveren producten met respect voor het milieu.

Met de ervaring van onze vakmensen op het laboratorium, onze DTP afdeling en productie in eigen hand, ontwikkelen wij trendy shampoos, conditioners, bad- en douche producten, parfums en huidverzorgingsproducten op maat. Direct van de producent uw exclusieve private label bath & shower product.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

[Neem contact op]