Research & Development

Onderzoek & Ontwikkeling beheerst het proces waarmee proces- en productinnovaties tot stand komen. Vaak wordt echter de Engelse term Research and Development of de afkorting R&D gebruikt.

Deze afdeling houdt zich bezig met het onderzoeken van de markt en onderzoek naar nieuwe technologien en past de resultaten van dit onderzoek toe door producten verder te ontwikkelen en te innoveren.

Vooral bij farmaceutische bedrijven die producten leveren die in hoge en snelle mate verbeterd moeten worden is een R & D afdeling van groot belang. Dankzij de vele ontwikkelingen in de technologie en de hogere eisen die de consument eist veranderen de producten van vroeger enorm met die van nu.

Stilstaan is achteruit gaan dus de R & D afdeling van Rapide the producing company speelt in op de ontwikkelingen voor de toekomst en zorgt ervoor dat hun producten keer op keer worden verbeterd.

Na onderzoek naar de vraag en het aanbod in de cosmetica branche kan op onze eigen R & D afdeling een op maat gemaakt uniek concept voor u ontwikkeld worden. Uw verzoeken worden op een zeer creatieve en vakbekwame wijze volledig naar eigen wens tot uitvoering gebracht.