Private Label Cosmetics

The Producing Company

Private Label Haircare Products

“Your hair deserves the best “

De zon, zee, chloor en andere invloeden van buitenaf kunnen de conditie van je haar aantasten en onhandelbaar maken. Maar een juiste verzorging van het haar waarbij rekening wordt gehouden met het type van je haar, het voorkomen van irritatie en de juiste keuze aan hoogwaardige ingrediënten, natuurlijke of juist invloedrijke ingrediënten is altijd een puzzel.

Bij Rapide International kunt u terecht voor de juiste keuze Private Label Haircare Products. Diverse mogelijkheden voor een shampoo, conditioner,  haargel, wax of ander haarproduct kunnen bij ons worden ontwikkeld. Creëer uw eigen Private Label Haarverzorging. Met een minimum aantal kunnen de meest denkbare recepten op basis van zeer hoogwaardige grondstoffen, parfums en exclusieve of natuurlijke oliën speciaal voor u in Private Label worden ontwikkeld. Ons team van vakmensen op het gebied van cosmetica en haarverzorging biedt onze klant een op maat gesneden concept Private Label Haircare en zijn thuis in de meest recente technieken, trends en wetgeving. Shampoos, waxes, conditioners, gels, niets is onmogelijk!

Rapide International  is specialist in de ontwikkeling en productie van Private Label cosmetica, huidverzorging, haarverzorging en parfum. Met oog voor detail, passie voor het vak en kennis van de Europese Cosmetica richtlijnen,  produceren  wij elk denkbaar private label product  in eigen huis. Wij zijn ISO gecertificeerd  en bieden onze klanten een op maat gesneden concept aan producten met respect voor het milieu.

Haircare