Private Label Cosmetics

The Producing Company

Private Label Haircare Products| Rapide International

Private Label Haircare Products
Creëer uw eigen Private Label Haarverzorging. Bij Rapide International kunt u terecht voor de juiste keuze Private Label Haircare Products. Diverse mogelijkheden voor een shampoo, conditioner, haargel, wax of ander haarproduct kunnen bij ons worden ontwikkeld.

Haircare producten afgestemd op de consument
De zon, zee, chloor en andere invloeden van buitenaf kunnen de conditie van het haar aantasten en onhandelbaar maken. Het is een hele puzzel om rekening te houden met de juiste verzorging en…

  • het haartype
  • het voorkomen van irritatie
  • juiste keuze aan hoogwaardige ingrediënten, natuurlijke of juist invloedrijke ingrediënten is altijd een puzzel.

Wij maken het mogelijk om voor alle haartypes, verschillende shampoos en conditioners te ontwikkelen. Voor steil haar, beschadigd haar, gekleurd haar of krullend haar. De juiste haarverzorging gaat veel verder dan alleen het gebruik van shampoo en conditioner. Denk maar aan een haarmasker voor een extra verzorgingsboost of een haarmousse die het haar extra volume en glans geeft en het makkelijker te stylen maakt.

Niet alleen de beste haircare producten passend bij de diverse haarstijlen is belangrijk. Naast verzorging willen we vooral dat ons haar gezond oogt en gezond is. Haircare producten waardoor je je haar veilig kunt stylen helpen hierbij. Deze haarverzorgingsproducten voeden en verzorgen het haar en bereiden het voor op de hitte van stylingtools zoals; krultang, stijltang en föhn.

Daarnaast heeft de consument steeds meer aandacht voor duurzame en natuurlijke haarproducten. Wij willen effectieve producten die doen wat ze moeten doen, maar wel vrij zijn van schadelijke ingrediënten die een negatieve impact hebben op het milieu. Wilt u een natuurlijke haarverzorging ontwikkelen? Wij helpen u graag bij het bedenken en realiseren van shampoos, conditioners en andere haarproducten: vrij van siliconen, vrij van microplastics, veganistisch, op basis van biologische ingrediënten én in verpakkingen van gerecycled materiaal.

 

Haircare

Wie zijn wij?
Rapide International is specialist in de ontwikkeling en productie van Private Label cosmetica, huidverzorging, haarverzorging en parfum. Met oog voor detail, passie voor het vak en kennis van de Europese Cosmetica richtlijnen, produceren wij elk denkbaar private label product in eigen huis.

Wij zijn ISO gecertificeerd en bieden onze klanten een op maat gesneden concept aan producten met respect voor het milieu.

Ook voor de juiste keuze Private Label Haircare Products kunt u bij ons team van vakmensen terecht. Shampoos, waxes, conditioners, gels, niets is onmogelijk!

Bent u nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden zijn, voor uw eigen private label?

[Neem contact op]