Private Label Cosmetics

The Producing Company

vacatures

ISO 13485 en ISO 22716

Met onze kennis en ervaring kunnen we nu het hele traject verzorgen om medische hulp middelen te produceren maar ook assisteren met dossiers en registraties.

ISO

Vacature

Rapide International B.V. is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van private label cosmetica voor de beauty branche. De producten kennen een grote diversiteit in crèmes, zalven en vloeibare producten. Voor de opdrachtgevers kunnen wij het gehele traject verzorgen met alle specifieke wensen van de klant. Een gezonde en solide onderneming met als doelstelling een beoogde blijvende en verantwoorde groei te bewerkstelligen. Onze kwaliteit, flexibiliteit en service staan voorop.

Binnen ons team zijn wij op zoek naar een

Medewerker wet- en regelgeving

(Fulltime 32-40 uur)

Als medewerker wet- en regelgeving ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van veiligheidsbeoordelingen van cosmetica. Je bent verantwoordelijk voor het vaststellen van productgevaarindeling en de bijbehorende wettelijke tekst voor etikettering en transport. Kennis over transportwetgeving, CLP, REACH en biocidewetgeving is hierbij een pré. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van de benodigde productinformatie en het indienen van productdossiers bij (internationale) instanties en/of autoriteiten. Je ondersteund de afdeling R&D bij de ontwikkeling van nieuwe cosmetica recepten voor nationale en internationale klanten. De recepten worden op kleine schaal geproduceerd en gecontroleerd op verschillende kwaliteitsparameters.

Functie eisen:

• HBO of MBO+ opleiding en denkniveau
• Zelfstandige, nauwkeurige werkhouding met gevoel voor cosmetica
• Cijfermatig inzicht
• Een kwaliteit en resultaat gerichte houding
• Goed kleur- en geur onderscheidend vermogen
• Goede communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels
• Stressbestendig met een servicegerichte instelling

Ben jij de aangewezen persoon voor deze functie, stuur dan je sollicitatie met cv, naar: vacature@rapide-cosmetics.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.