Medical Device

Sinds 2015 zijn wij ISO 13485 gecertificeerd. Een certificering waar we trots op zijn. Met onze kennis en ervaring kunnen we nu het hele traject verzorgen om medical device te produceren maar ook assisteren met dossiers en registraties. De laatste jaren zijn de medische hulpmiddelen sterk in opkomst omdat het steeds moeilijker word claims te gebruiken op cosmetica.

Contract manufacturing

Wij beschikken over moderne en gespecialiseerde apparatuur waarmee we u van dienst kunnen zijn met:

Tubes

Met onze verschillende moderne tube vulmachines kunnen wij zowel kunststof als aluminium tubes afvullen met een inhoud van 3 ml tot 300 ml. Zelfs vloeistoffen kunnen worden afgevuld. Ook is het mogelijk producten warm af te vullen tot temperaturen van 50°C. Kleine series tot 1.500 stuks worden afgevuld op een semi automaat.

Vloeistoffen

Wij beschikken over diverse vloeistof afvulmachines voor grotere en kleinere series.

Crèmes

De drie crème afvulmachines hebben de mogelijkheid crèmes af te vullen van 8 ml tot 1.000 ml.

Pennen

Wij hebben de mogelijkheid pennen af te vullen met een inhoud tot 10 ml.

Spuiten

Spuitjes voor cosmetische en medical device toepassingen kunnen wij afvullen van 1 tot 15 ml. Farmaceutische toepassingen (zoals voor injecteren) zijn uitgesloten.

De mogelijkheden in producten zijn zeer uitgebreid waaronder ook medical device producten voor littekens, kalknagels, wratten, voetschimmels en luizen.

Wij zijn voor u de vakkundige en betrouwbare partner die dankzij moderne en gespecialiseerde apparatuur en perfect opgeleid productie personeel het door u gewenste eindproduct kan aanleveren in een constante en hoge kwaliteit.

This site is registered on wpml.org as a development site.