Private Label Cosmetics

The Producing Company

Over Ons

ISO 13485 en ISO 22716

Met onze kennis en ervaring kunnen we nu het hele traject verzorgen om medische hulp middelen te produceren maar ook assisteren met dossiers en registraties.

ISO

Over Ons

Rapide BV is een productiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat en van origine produceerde vanuit Krommenie. De grondleggers waren de gebroeders Vink die het bedrijf verkochten aan de heer T. ter Huurne die het bedrijf in 1995 overnam.

Het bedrijf groeide enorm, is inmiddels actief op 3 locaties en uitgebreid met zo’n 30 medewerkers.

Na de overname van Rapide werd het bedrijf Pax Divisie overgenomen die het assortiment op het gebied van Leder en wasmiddelen compleet kon maken. Er volgde nog een overname van het bedrijf Brugman die gespecialiseerd was in het ontwikkelen en produceren van cremes en zalven voor paarden.

Onder de naam Brugman viel een nieuwe cosmetica lijn, genaamd Kim Cosmetics die een cosmetica lijn op de markt bracht op basis van paardenmelk voor mensen met huidproblemen en andere aandoeningen. Deze lijn bleek een uitkomst te zijn voor veel mensen met huidproblemen.

Op dit moment beheerst het bedrijf een groot assortiment van meer dan 800 producten en is het zich gaan specialiseren in het ontwikkelen en produceren van cosmetica en non food vloeibare producten voor Private Labels.

Het opereert onder de naam Rapide International en is in staat u een totaal concept aan te leveren van het ontwikkelen van uw eigen huisstijl tot het maken van recepturen, het etiketteren of bedrukken en verzenden van het product.

Ons bedrijf werkt met een een selectie aan hoogwaardige grondstoffen en is GMP gecertificeerd.
Het is tevens lid van de NCV (Nederlandse Cosmetica Vereniging) en voldoet doet aan zeer hoge kwaliteitseisen.

Onze kracht is onze flexibiliteit en specialisatie in het afvullen van tubes in kleine en grote aantallen (bulk) maar ook het produceren van sachetjes behoort tot onze mogelijkheden. Deze sachetjes worden veelal gebruikt om uw product te promoten, als vloeistoffen, cremes, gels, olien, etc.