Private Label Cosmetics

The Producing Company

Virtual Company Tour

ISO 13485 en ISO 22716

Met onze kennis en ervaring kunnen we nu het hele traject verzorgen om medische hulp middelen te produceren maar ook assisteren met dossiers en registraties.

ISO

Van concept tot creatie

Om het productieproces van Private Label Cosmetica zo compleet mogelijk te maken heeft Rapide ook een eigen professionele drukafdeling. Zo kunnen we het volledige productieproces in eigen beheer laten plaatsvinden.

Rapide Private Label Cosmetics heeft alle expertise in huis om de door u gekozen verpakking te personaliseren. Onze creatieve medewerkers van de DTP afdeling kunnen samen met u uw cosmetica concept vertalen naar een unieke huisstijl.

De zeer vakbekwame operators van de drukkerij zullen aan de hand van het gemaakte ontwerp uw verpakking tot in perfectie tamponeren of zeefdrukken. Ook full-color zeefdrukwerk behoort tot de mogelijkheden. Daarmee kan uw merkbeleving tot in de puntjes worden verzorgd.

Rapide Private Label Cosmetics kan u hiermee niet alleen ontzorgen, maar biedt u dus ook alle ondersteuning om uw branding te optimaliseren!