Private Label Cosmetics

The Producing Company

Vacatures

ISO 13485 en ISO 22716

Met onze kennis en ervaring kunnen we nu het hele traject verzorgen om medische hulp middelen te produceren maar ook assisteren met dossiers en registraties.

ISO

Vacature


Rapide International B.V. is een innovatief bedrijf. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige cosmetica producten voor een uitgebreide (internationale) klantenkring: “wij ontwikkelen en produceren de mooiste merken”. Rapide International werkt daarvoor nauw samen met haar klanten. Wij leveren een full-service pakket: alle stappen vanaf idee tot aan aflevering bij onze klant worden door ons uitgevoerd. Daarnaast ontwikkelen de eigen merken zich sterk in hun specifieke markten.

Momenteel zijn wij op zoek naar een fulltime

Product bereider


Als product bereider ben je onderdeel van een team en verantwoordelijk voor de productie van cosmetica. Je mengt en roert ingrediënten zeer zorgvuldig volgens aangegeven recepturen. Jij bent kwaliteitsbewust zodat de productie op een veilige, verantwoorde wijze volgens planning en binnen de kwaliteitsnormen ISO 22716 en ISO 13485 wordt gerealiseerd.

Als Product Bereider ben je verantwoordelijk voor:

• Het uitvoeren en begeleiden van productie processen volgens de bereidingsprotocollen.
• Het waarborgen van de productkwaliteit en –kwantiteit.
• Een professionele overdracht inclusief melding/bespreking van voortgang-, eventuele afwijkingen en genomen maatregelen bij de bereiding.
• Een veilige en schone werkomgeving.
• Het toepassen en naleven van de veiligheidsvoorschriften.

Functie-eisen:

• Een afgeronde MBO opleiding.
• Bij voorkeur een Vapro- of voedingsgerichte opleiding: echter dit is geen must. Mensen met inzicht en passie voor koken komen ook zeker in aanmerking.

Ben jij de aangewezen persoon voor deze functie, stuur dan je sollicitatie met cv naar: vacature@rapide-cosmetics.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.