Private Label Cosmetics

The Producing Company

Promotion sachets

Draw attention to your product in a promotion sachet!

Rapide International beschikt over het juiste machinepark voor het sachetteren van diverse producten volgens de juiste kwaliteitsnormen.

Sachets zijn uitermate geschikt voor promotie van een product. De gesealde luxe zakjes worden verstrekt om een product onder de aandacht te brengen. Als weggeefverpakking met een cosmetica product of als tester voor eenmalig gebruik wordt een sachet veelvuldig ingezet. Sachets hebben een professionele uitstraling en geven de klant een eerste indruk van geur, huidgevoel en werking.

De sachets kunnen naar uw wens worden bedrukt met eventuele specifieke wensen als materiaal en met of zonder inkeping.  In uw huisstijl met de boodschap die het nodig heeft kunnen de sachets worden geleverd in grote en kleine aantallen met verschillende producten als hand crèmes, shampoos, maskers, bodylotions, vloeistoffen, make- up etc.

Maak het onderscheid en informeer bij ons naar de uitgebreide mogelijkheden. Snel en gemakkelijk kunnen onze creatieve designers u helpen met het ontwerp, bedrukking en alle wettelijke vereisten.

Wij leveren sachets in relatief kleine aantallen.