Private Label Cosmetics

The Producing Company

Skincare Products

“Your skin is your beauty.”

Een optimale huidverzorging is van belang om de huidbarrière te beschermen en voeden. Vooral bij het ouder worden is in combinatie met een gevarieerd voedingspatroon, voldoende drinken  en het gebruik van dagcrèmes, nachtcrèmes, oogcrèmes en andere huidverzorgingsproducten een must. En op elke leeftijd en ieder huidtype worden deze dagcrèmes, nachtcrèmes en andere producten afgestemd.

Bij Rapide International is het assortiment Private Label Huidverzorging zeer uitgebreid. Of het nu Private Label Skincare voor de jonge huid of Private Label Skincare voor de ouder wordende huid is, wij kunnen een keur aan recepten voor u ontwikkelen . Dagcrèmes, nachtcrèmes, maskers, bodylotions, handcrèmes, bodyscrubs, facescrubs, cleansers en vele andere producten behoren tot de mogelijkheden.  Maak uw eigen Private Label Huidverzorginglijn werkelijkheid. Met een minimum aantal kunnen de meest denkbare recepten op basis van zeer hoogwaardige grondstoffen, parfums en exclusieve of natuurlijke oliën speciaal voor u in Private Label worden ontwikkeld. Ons team van vakmensen op het gebied van cosmetica biedt onze klant een op maat gesneden concept Private Label Cosmetica en zijn thuis in de meest recente technieken, trends en wetgeving.

Rapide International  is specialist in de ontwikkeling en productie van Private Label Cosmetica / huidverzorging en Private Label Parfum. Met oog voor detail, passie voor het vak en kennis van de Europese Cosmetica richtlijnen,  produceren  wij elk denkbaar private label product  in eigen huis. Wij zijn ISO gecertificeerd  en bieden onze klanten een op maat gesneden concept aan producten met respect voor het milieu.

SkinCare bottles