Verpakkingsadvies

DIENSTEN

Laat Rapide Private Label Cosmetics u helpen met het ontwerpen van uw verpakking

Unieke verpakkingsontwerpen op maat gemaakt voor uw producten

Bij Rapide Private Label Cosmetics bieden wij u een uniek en origineel verpakkingsadvies op maat gemaakt voor uw producten. Onze gerenommeerde leveranciers van verpakkingen werken samen met de ervaring en creativiteit van onze desktop publishing afdeling om u een perfect verpakkingsadvies te geven. Of het nu gaat om flacons, potjes, etiketten of bedrukkingen, wij volgen uw wensen op de voet en leveren een uniek concept af met het advies van onze vakbekwame DTP-ontwerp afdeling.

Laat Rapide Private Label Cosmetica uw verpakking volledig ontwerpen

Bij Rapide Private Label Cosmetica kunt u het design van uw verpakking volledig aan ons overlaten. Onze DTP afdeling, waar met veel creativiteit en vakbekwaamheid wordt gewerkt, zal uw private label tot in de puntjes uitwerken en ontwikkelen. Bovendien kunnen wij het labelen van uw product volledig in ons eigen bedrijf verzorgen of zelfs restylen, conform uw wensen. Laat ons u helpen om uw verpakking op te laten vallen op de markt.


Neem vandaag nog contact op met Rapide Private Label Cosmetics om te zien hoe wij u kunnen helpen bij het ontwerpen van uw verpakking.

Your brand, our quality!

"Eigen R&D en laboratorium"
"Produceren onder GMP"
"Experts in Private label Cosmetica"