Private Label Cosmetics

The Producing Company

Vacatures

ISO 13485 en ISO 22716

Met onze kennis en ervaring kunnen we nu het hele traject verzorgen om medische hulp middelen te produceren maar ook assisteren met dossiers en registraties.

ISO

Vacature

Rapide International B.V. is een innovatief bedrijf. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige cosmetica producten voor een uitgebreide (internationale) klantenkring: “wij ontwikkelen en produceren de mooiste merken”. Rapide International werkt daarvoor nauw samen met haar klanten. Wij leveren een full-service pakket: alle stappen vanaf idee tot aan aflevering bij onze klant worden door ons uitgevoerd. Daarnaast ontwikkelen de eigen merken zich sterk in hun specifieke markten.

Vanwege sterke groei zijn wij op zoek naar:

Zeefdrukker

Je bent verantwoordelijk om zelfstandig de orders die binnenkomen te zeef-en tampondrukken. Je draagt zorg dat alles nauwkeurig gebeurt want
kwaliteit staat voorop. Je bent een flexibel persoon met technisch inzicht, die zowel in teamverband als zelfstandig goed kan functioneren. Je kunt ook onder druk gestructureerd en accuraat werken, toont eigen initiatief, hebt interesse in het vak en wil je hierin blijven ontwikkelen.

Jouw Profiel:

• Bij voorkeur woonachtig in Haaksbergen of omgeving
• Bij voorkeur een grafische opleiding MBO of aantoonbare relevante ervaring
• Goede kennis van zeef- en tampondruk en daarbij behorende activiteiten
• Je werkt schoon en netjes
• Bereid tot werken in twee ploegendienst

Ben jij de aangewezen persoon voor deze functie, stuur dan je sollicitatie met cv naar: vacature@rapide-cosmetics.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.