Medical Device

Focus op jouw merk. Wij zorgen voor de rest!

Sterke merken, beginnen met kwaliteitsproducten

Rapide is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van private label cosmetica

Medische hulpmiddelen met ISO 13485 certificering

Onze medische hulpmiddelen zijn sinds 2015 ISO 13485 gecertificeerd. We zijn trots op onze certificering en onze kennis en ervaring maken het mogelijk om het hele traject van Medical device productie te verzorgen, inclusief assistentie met dossiers en registraties. In de afgelopen jaren is de vraag naar medische hulpmiddelen sterk toegenomen, omdat het steeds moeilijker wordt om claims te maken op cosmetica.

Afvulmachines voor vloeistoffen, crèmes, pennen en spuiten

We bieden ook contract manufacturing aan met onze moderne tube vulmachines die zowel kunststof als aluminium tubes kunnen afvullen met een inhoud van 3 ml tot 300 ml. We kunnen zelfs vloeistoffen afvullen en het is mogelijk om producten warm af te vullen tot temperaturen van 50°C. Kleine series tot 1.500 stuks worden afgevuld op een semi automaat. We beschikken over diverse vloeistof afvulmachines voor grotere en kleinere series, evenals drie crème afvulmachines die crèmes kunnen afvullen van 8 ml tot 1.000 ml. We kunnen ook pennen afvullen met een inhoud tot 10 ml en spuitjes afvullen voor cosmetische en medische toepassingen van 1 tot 15 ml. Farmaceutische toepassingen (zoals voor injecties) zijn uitgesloten.

Wij beschikken over diverse vloeistof afvulmachines voor grotere en kleinere series.

Uitgebreid assortiment producten

Onze producten zijn zeer uitgebreid, met inbegrip van medische hulpmiddelen voor littekens, kalknagels, wratten, voetschimmel en luizen.

Vakkundige en betrouwbare partner

Als u op zoek bent naar een vakkundige en betrouwbare partner, kunt u rekenen op ons moderne en gespecialiseerde apparatuur en perfect opgeleid productiepersoneel om het gewenste eindproduct te leveren met een constante en hoge kwaliteit.

Your brand, our quality!

Breed scala aan kwaliteitsproducten voor persoonlijke verzorging

Wij beschikken over vele mogelijkheden die aansluiten aan de behoeften van de consument en leverancier. Stilstaan is achteruit gaan. De R&D afdeling van Rapide International speelt in op de ontwikkelingen voor de toekomst en zorgt ervoor dat de producten keer op keer worden verbeterd.

"Eigen R&D en laboratorium"
"Produceren onder GMP"
"Experts in Private label Cosmetica"
Previous
Next