Medical Device

Focus op jouw merk. Wij zorgen voor de rest!

Sterke merken, beginnen met kwaliteitsproducten

Rapide is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van private label cosmetica

Medische hulpmiddelen met ISO 13485 certificering

Sinds 2015 zijn wij ISO 13485 gecertificeerd. We zijn trots op onze certificering en onze kennis en ervaring maken het mogelijk om het hele traject te verzorgen, inclusief assistentie m.b.t. dossiers en registraties. In de afgelopen jaren is de vraag naar medische hulpmiddelen sterk toegenomen, omdat het steeds moeilijker wordt om claims te gebruiken op cosmetica.

Afvulmachines voor vloeistoffen, crèmes, pennen en spuiten

We bieden ook contract manufacturing aan met onze moderne machine park. We kunnen vloeistoffen, creme en gels afvullen. Het is ook mogelijk om producten warm af te vullen tot temperaturen van 65°C. Kleine series vanaf 1000 stuks worden afgevuld op een semi automaat.

Uitgebreid assortiment producten

Onze producten zijn zeer uitgebreid, met inbegrip van medische hulpmiddelen voor littekens, kalknagels, wratten, voetschimmel en luizen.

Vakkundige en betrouwbare partner

Als u op zoek bent naar een vakkundige en betrouwbare partner, kunt u rekenen op onze moderne en gespecialiseerde apparatuur naast ons perfect opgeleid productiepersoneel om het gewenste eindproduct te leveren met een constante en hoge kwaliteit.

Your brand, our quality!

Breed scala aan kwaliteitsproducten voor persoonlijke verzorging

Wij beschikken over vele mogelijkheden die aansluiten aan de behoeften van de consument en leverancier. Stilstaan is achteruit gaan. De R&D afdeling van Rapide International speelt in op de ontwikkelingen voor de toekomst en zorgt ervoor dat de producten keer op keer worden verbeterd.

"Eigen R&D en laboratorium"
"Produceren onder GMP"
"Experts in Private label Cosmetica"