Over ons

Focus op jouw merk. Wij zorgen voor de rest!

Sterke merken, beginnen met kwaliteitsproducten

Rapide is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van private label cosmetica

Over ons

Rapide BV is een productiebedrijf in de olie en chemie dat in 1897 werd opgericht en oorspronkelijk gevestigd was in Krommenie, Nederland. De oprichters waren de gebroeders Vink, die het bedrijf in 1995 verkochten aan de heer T. ter Huurne.
Het bedrijf breidde zich snel uit. Het opereert nu vanuit 9 locaties aan de tolstraat te Haaksbergen heeft ruim 85 werknemers.

De oorsprong was de productie van leder en dieren onderhoud producten.

Door diverse overnames kwam er al snel een tak bij die cosmetica producten ontwikkelden en produceerden.

Het bedrijf beheert momenteel een breed assortiment aan producten met meer dan 5000 recepturen.

Het beschikt over een eigen R & D, Legal en grafische afdeling.

Het bedrijf opereert onder de naam Rapide International BV en kan een totaalconcept leveren, van de ontwikkeling van uw eigen huisstijl tot het maken van recepten, etiketten , bedrukken verpakkingen als het geven van marketing adviezen.

Het bedrijf gebruikt een selectie van ruim 3000 hoogwaardige grondstoffen en is GMP gecertificeerd ISO 22716, ISO 134585

Wij zijn lid van NCV (Nederlandse Cosmetica Vereniging) en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wij verzorgen uw PIF documentatie en Notificatie in Brussel.

Onze kracht is onze flexibiliteit, korte levertijden en specialisatie in het afvullen van diverse verpakkingen waaronder flessen, potten, tubes, sachets in kleine en grote Deze sachets kunnen worden gebruikt om uw product te promoten. Tevens kunnen wij uw product leveren in kleine en grote hoeveelheden (bulk). Kortom korte lijnen alles in een hand .

Your brand, our quality!

Breed scala aan kwaliteitsproducten voor persoonlijke verzorging

Wij beschikken over vele mogelijkheden die aansluiten aan de behoeften van de consument en leverancier. Stilstaan is achteruit gaan. De R&D afdeling van Rapide International speelt in op de ontwikkelingen voor de toekomst en zorgt ervoor dat de producten keer op keer worden verbeterd.

"Eigen R&D en laboratorium"
"Produceren onder GMP"
"Experts in Private label Cosmetica"